PopTürk – Sadece Hit ve CD Kalitesinde Müzik


Geçtiğimiz günlerde televizyonlarda yer alan reklamlar ile varlığından haberdar olduğumuz yeni bir radyo PopTürk. “Sadece Hit Müzik!” sloganıyla yayın hayatına başlayan PopTürk internetten canlı (online) radyo dinlemeyi sevenlerinde kısa sürede en beğendiği radyolardan biri olacak. Çünkü birçok online radyo 20 – 32 Kbps değerinde düşük kalitede yayın yaparken PopTürk internet üzerinden CD kalitesinde yayın yapmaya başladı.

Çok şık bir tasarıma sahip olan PopTürk web sitesi online müzik keyfimize yeni bir boyut kazandırmayı hedeflemiş. Sitede  müzik dinlerken aynı zamanda bilgileniyoruz. Yayında çalan sanatçının fotoğrafı sayfada gösterilirken, sanatçıya ait
en güncel haberler ve biyografileri de ‘Bilgi penceresi’nden akıyor.

Facebook sitesinde de PopTürk için bir grup oluşturulmuş; radyo ile ilgili haberleri ve yenilikleri oradan da takip etmeniz mümkün.

PopTürk‘ü online olarak http://www.popturk.com.tr/player/ adresinden dinleyebilirsiniz.

Hasan tarafından yayımlandı

Çevre Müh. Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Ens.

Birisi “PopTürk – Sadece Hit ve CD Kalitesinde Müzik” üzerinde düşündü

  1. Bloguma bu yazıyı yazdığımdan beri PopTürk’ün online radyosunu dinliyorum. Aslına bakarsanız diğer radyolar gibi PopTürk’ü de WMP yada Winamp gibi bir medya oynatıcısında direkt dinlemek isterdim. Ama PopTürk’ün online radyosunun güzel web arabirimi hoşuma gitti. Tabii tamamen değil.

    PopTürk online radyonun sağ bölümünde yer alan BİLGİ ekranını pek beğenmedim. Düşünce olarak değil; tasarım olarak. Bilgi bölmesi ve bu bölmede kullanılan yazı boyutu gereğinden ve o tasarıma yakışmayacak kadar büyük. Sanki o başarılı tüm tasarım üzerine sonradan eklenmiş gibi.

    Bölme küçültülmeli; ve orada daha hoş bir yazı tipi tercih edilmeli..

Yorum bırakın